Login

Piega Coax 711 Gulvhøjttalere

Coax 711
Topmodellen i den nye Coax-serie, 711, er en seriøs udfordrer i kongeklassen med tekniske løsninger og lyd af meget høj klasse.
Beskrivelse Specifikationer
DKK 135.998,00
Pris er angivet pr. SÆT
Denne vare kan ikke købes online.
Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (normalt 2 - 5 dages levering)
Varenr: coax711bk
Flere produkter fra Piega
Beskrivelse

Den nye Coax-serie fra Piega - den nye udfordrer i high-end klassen

Den nye generation af de anerkendte Piega Coax højttalere, har fået den store tekniske overhaling, og indpakningen er med blødere linjer og et undersænket frontstof. Tilføjelsen af nye basenheder, innovativt nyt kabinet og en videreudvikling af det enestående koaxiale C1 båndmodul, har løftet højttalerne til et helt nyt niveau, som med det samme giver lyst til at høre mere.

"Tension Improve Modules" (TIM) gør forskellen

Piega Coax 511Det kan være en svær opgave at forbedre en god kabinetkonstruktion, og det C-formede og stive aluminiums kabinet, som er et typisk Piega-kendetegn, giver mange akustiske fordele. Mange års arbejde med kabinetterne giver dog også erfaringer, og Piegas chefingeniør Kurt Scheuch, spilder ikke tiden. Gennem utallige forsøg, målinger og beregninger, kom Tension Improve Modules (forkortet TIM) til verden. Det består af en masse tværgående profiler af varierende størrelser, der - ved hjælp af en nøje udregnet spænding - forhindrer kabinettet i at vibrere og derved påvirke lydgengivelsen. Piegas højttalere kan leverer særdeles højt lydtryk uden at det på nogen måde kan mærkes på kabinetterne.

C-211 modulet - forbedringen af en verdensklasse enhed

Den nye generation af Piegas koaksiale modul, er en videreudvikling af C-1 modulet, som i årevis har været spydspidsen i Piegas high-end højttalere. Det unikke modul som både består af en bånddiskant og mellemtone har altid været anset som noget af teknisk bedste på markedet. Alligevel har Piegas chef-udviklere tænkt nye løsninger og måder at opdatere modulet.

Det nye C-211 er derfor en helt ny version af C-1 og større end det der benyttes i Coax 511. Større spredning, mere powerhandling og en opløsning som traditionelle diskanter ikke kan matche uden at bryde op og forvrænge. C-211 er bygget på al den viden, man har fået gennem årene ved at benytte denne type enhed. Der benyttes kraftigere neodynium magneter og nye polplader fremstillet af hærdet stål, og det er med til at sikre en bedre koncentration af feltlinierne, og dermed en øget effektivitet af magnetfeltet.

Arrangementet af viklinger under foliemembranerne er også blevet ændret med en anden struktur og tættere viklinger som der samtidig er betydeligt flere af. Dæmpningen af enheden er nu også fri af membranen, så vægten er nedbragt betragteligt, og det medvirker til en endnu mere krystalklar og luftig gengivelse der er fuldstændig liniær og resonansfri uanset lytteniveauet.

Optimeret og forbedret bas-system

Hastighed, transienter og dynamik er målet med enhver udvikling af bas-enheder til en ny højttalerserie. I Coax-serien benyttes en ny type bas-enheder udviklet af Piega og produceret af SEAS i Norge. Svingspolerne er af titanium, og sammen med det forbedrede ophæng og et nyt magnetsystem, er gengivelsen forbedret dramatisk. De nye enheder har markant mindre støj og forvrængning og samtidig et minimum af mekanisk dæmpning grundet brugen af titanium-spolerne. Bas-gengivelsen er derfor både ultra hurtig men samtidig også dyb og velartikuleret. 

Kabinettet i Coax 711 er en lukket konstruktion så man ikke får problemer med portresonanser. Der benyttes 4 stk. 8" bas-enheder, og det garanterer en højttaler der både kan spille dybt, men også med skræmmende autoritet og dynamik.

Terminaler er fra WBT og samtlige komponenter i delefilteret er fra allerbedste skuffe, og udvalgt efter adskillige lyttesessions. Den interne kabelføring er fra Inakustik og tilpasset specifikt til serien.

Der kan tilkøbes en særlig fod for bedre og mere stabil afkobling til Coax 711. Sætpris: 3.999,- kr. 

Specifikationer

Anbefalet forstærker 20-250 Watt

Enheder 4 stk. 220 mm + C211 koaxial mid/high system

Følsomhed 92 db/W/m

Impedancs 4 Ohm

Frekvensområde 22 - 50.000 Hz

Dimensioner (H x B x D) 118 x 28 x 33 cm

Vægt 47 kg