Login

Panasonic TX-77LZ2000E OLED TV

NYHED
TX-77LZ2000E
tx-77lz2000e
tx-77lz2000e
tx-77lz2000e
tx-77lz2000e
tx-77lz2000e
Panasonic 77" LZ2000 er den absolutte topmodel fra Panasonic med et special lavet OLED panel som giver højere lystyrke og flere detaljer og med integreret soundbar med Dolby Atmos lyd som er lydtunet hos Technics er dette den ultimative oplevelse både visuelt og hvad angår lyd
Læs mere Specifikationer Udskriv
DKK 44.999,00
Pris er angivet pr. STK
Forsikring: DKK 7.845,00
Denne vare kan ikke købes online.
Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (normalt 2 - 5 dages levering)
Kommer i oktober
Varenr: tx-77lz2000e
Flere produkter fra Panasonic
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

  Dolby Atmos

77" 4K Ultra HD OLED TV med Panasonics Master Professionel Edition OLED panel som giver højere lysstyrke, større farverum og flere detaljer i gengivelsen af sort. Absolute Black Filter foran displayet der absorberer omgivende lys og minimerer reflektioner samt Smooth Motion Drive Pro så bevægelser gengives så naturligt som muligt.

Twin Triple Tuner: 2 stk. DVB-T/T2 (Boxer HD godkendt), 2 stk. DVB-C (YouSee og Stofa godkendt) og 2 stk. DVB-S/S2 (Canal Digital og Viasat godkendt) TV tunere alle med MPEG2 og MPEG4. Dette giver mulighed for at dele skærmbilledet, så der kan vises 2 TV programmer samtidig. Der kan også vises 1 TV kanal, alt imens man zapper imellem de andre TV kanaler, der så vises i et mindre billede med information om den igangværende udsendelsen.  

Der kan ligeledes optages 2 TV programmer samtidig (kræver USB 3.0 harddisk). Eller visning af 1 TV kanal på selve TV´et, samtidig med en anden TV kanal streames til en smartphone, tablet eller et andet TV (kræver DLNA eller Panasonic Cloud). Derudover kan der vises 1 TV kanal, imens der optages fra en anden TV kanal.

Rewind Live TV funktionen gør det muligt at pause live TV (kræver USB 3.0 harddisk).

HCX Pro AI (Hollywood Cinema eXperience) processor repræsenterer det ypperste inden for Panasonics billedbehandling. Systemet er baseret på den viden om farve, sortniveau og lysstyrke, som Panasonic har opnået fra deres Plasma TV med referencekvalitet og deres professionelle transmissionsudstyr. Hollywoods filmindustri i form af Delux og Technicolor har begge bidraget til billedbehandlingssystemerne, så billedet gengives så korrekt som muligt. 4K Fine Remaster Engine opskalerer SD, HD og Full HD til Ultra HD. 4K Intelligent Frame Creation gør det muligt at gengive normale 50/60-fps (billeder i sekundet) dobbelt så hurtigt - 100/120 billeder i sekundet. Der benyttes en mellemliggende billedgenereringsproces, der registrerer og analyserer bevægelse vertikalt, horisontalt og diagonalt for at skabe yderst præcise billeder.

HCX Pro AI indstillingen analyserer TV´et det indgående signal og justerer billede- og lydindstillinger til dette. Auto AI kender indstillingerne for film, sport, musik og meget mere - så du intet skal foretage dig, bare læn dig tilbage og nyd billedet og lyden fra dit TV.

Gaming med fantastisk hastighed, opløsning og bevægelse Den nye Game Mode Extreme betyder at LZ2000 understøtter HDMI 2.1 HFR (High Frame Rates) og VRR (Variable Refresh Rate) som understøttes af flere nye spilkonsoller og enheder og med HCX AI-Pro proccesoren næsten halveres inputforsinkelsen. Panasonics 2022 OLED TV er også AMD Freesync Premium certificeret.

Game Control Board Få nemmere og mere intuitive spilindstillinger, når du tilslutter spilenheder til tv'et via HDMI. Panasonics nye Game Control Board viser detaljerede spilrelaterede oplysninger, og du kan nemt kontrollere indstillingsstatussen. For at gøre din spiloplevelse endnu lettere kan du få adgang til det med tryk på bare en knap, hvis du har tildelt det My APP-knappen.

Smart Calibration gør det muligt at kalibrere billedet via en smartphone eller tablet. Automatisk kalibreringssystem via SpectraCal (medfølger ikke). Mens ISFccc giver mulighed for at kalibrere billedet til en dag og en nat indstilling. Understøttelse af 24p (96Hz) giver en korrekt billedgengivelse fra en Blu-ray afspiller eller andre 24p kilder.

Filmmaker Mode er udviklet i samarbejde med flere af verdens førende filminstruktører for at bevare deres films originale farvegengivelse, lysbalance, billedformat og billedhastighed med et tryk på en knap.

True Cinema billedindstilling gengiver billederne som filmens skaber havde tænkt dem. Billedet i True Cinema er indstillet i Hollywood hos PHL (Panasonic Hollywood Laboratories). 

Netflix Calibrated Mode sikrer at det du ser på Netflix er så tæt på originalen som muligt. Her overføres informationer til TV’et så det kalibereres til optimal visning på farver, kontrast og bevægelse. Samt Netflix Adaptive Calibrated Mode som bruger lyssensoren i TV'et, så billedets lysstyrke tilpasses lyset i lokalet. 

Indbygget dekodere til 4K Ultra HD i form af H.265 (HEVC), AV-1 og VP9 Profile2 til gengivelse af 4K Ultra HD HDR indhold fra bl.a. Netflix, Disney+, Apple TV+, Amazon og YouTube. 

Understøtter HDR (High Dynamic Range) som giver lysere og mere imponerende gengivelse af hvid, højere lysstyrke og dybere og mere nuancerede mørke detaljer. HDR forudsætter at indholdet (film, serier, dokumentarudsendelser osv.) bliver udsendt med HDR. 

Understøtter HDR formaterne: Dolby Vision IQ, HDR10, HDR10+ Adaptive, HLG og HLG Photo.

Dolby Vision IQ og HDR10+ Adaptive bruger lyssensoren i TV'et til at vise alle HDR deltaljer på billedet, selv når lysforholdene i stuen ændres.

Studio Master Colour med Wide Colour Phosphor (fosfor-teknologi) gengiver farverne endnu mere naturligt samtidig med, at billedet fremstår mere klart. Dækker mere end 99% af DCI (Digital Cinema Initiative) farvespektrum og har 4K Pure Direct for bedste farvegengivelse (kun via HDMI).

Omgivelsessensor tilpasser TV´ets lysstyrke til lyset i lokalet, så billedet fremstår klart selv i lyse omgivelser, og dæmpet i mørke omgivelser. 

360 graders Soundscape Pro leverer en biograflignende lyd takket være både frontvendte, sidevendte højttalere og de indbyggede Dolby Atmos højttalere som er monteret på bagsiden af LZ2000 og som spiller op mod loften. Dette maksimerer effekten af understøttelsen af Dolby Atmos lydformatet og sætter dig bogstaveligt "i midten af handlingen". Desuden er hver højttaler finjusteret af Technics ingeniører for at opnå den højest mulige fidelity-lyd altsammen forsynet af en 140 watt forstærker og en Jeno Engine lydchip fra Technics. Der kan også tilsluttes en subwoofer hvis man ønsker endnu mere fylde i lydgengivelsen.

Array-højttalersystem Panasonics nye array-højttalersystem leverer præcis lyd og giver brugerne mulighed for at få fordel af vores unikke Beam Forming-funktion. Disse små højttalere kan bruges til at opnå præcis lydkontrol og til at skabe zoner med forskellige lydniveauer. Brugerne kan opleve en mere præcis lydkvalitet, samtidig med at de minimerer potentielle forstyrrelser for andre.

Space Tune for at kunne levere fremragende lyd i alle rum og lyttepositioner, optimerer Space Tune lyttemiljøet til lydrummet. Ud over at tilbyde 3 forudindstillede tilstande, der passer til montagestedet, muliggør en mikrofon indbygget i hovedenhed en automatisk funktion til at optimere lyden, og en iOS-enhed kan også bruges til at måle og kompensere frekvenskurven med større præcision. Dette giver brugeren mulighed for at få bedre lydkvalitet, uanset hvor enheden placeres.

Indbygget Bluetooth så lyden fra TV kan sendes trådløst til en Bluetooth højttaler eller hovedtelefon (understøtter op til 2 Bluetooth enheder samtidig). Bluetooth kan også bruges til tastatur, mus, tablet og smartphone. 

Smart-TV funktioner:

Quad Core Pro processor/driver er Panasonics hidtil hurtigste, og giver den hurtigste navigering på Smart-TV delen.

TV´et understøtter Hbb-TV (Hybrid Broadcast Broadband TV) dette giver mulighed for at tilgå TV kanalens arkiv, eller se forpremierer på kommende TV programmer. Derudover kan der søges på de mest sete programmer og på nyhedsudsendelser. Hbb-TV kræver at TV´et også er tilkoblet internettet (min. 2 megabit forbindelse). Derudover skal TV kanalen og din TV udbyder understøtte Hbb-TV funktionen.

Nem betjening af TV uden fjernbetjening Panasonic TV giver dig håndfri betjening med Amazon Alexa og Google Assistent. Du kan bruge din stemme til at udføre forskellige handlinger, såsom at tænde eller slukke, skifte kanal og ændre lydstyrken, uden behov for fjernbetjeningen. Det er nemt at betjene TV'et med stemmekommandoer, hvis du har travlt med at lave mad eller har hænderne fulde.

Med TV Anywhere rykker Panasonic op i skyen. Panasonic Cloud giver dig adgang til alle de videoer og billeder, som er lagret på USB-harddiske, der er tilsluttet TV’et hjemme i stuen. Du kan streame TV-kanaler (gælder ikke for krypteret kanaler) og optagelser fra USB-harddisk til en smartphone eller en tablet, uanset hvor du er henne i verden. Du kan også sende billeder eller video fra din smartphone eller tablet hjem til TV´et i stuen (kræver at TV´et har tilsluttet en USB harddisk, USB stick eller et SD kort), uanset hvor du befinder dig. 

My Home Screen 7.0 giver en enkel adgang til TV kanaler, apps og tilsluttede enheder.

My App knap på fjernbetjeningen giver dig hurtig og direkte adgang til din favorit app.

In-House TV Streaming giver mulighed for at streame en TV kanal til et andet TV, PC, tablet eller smartphone på samme netværk (TV skal være kompatibel med denne funktion). Kan også modtage en TV kanal via streaming fra et kompatibelt TV.

Voice Assistant giver mulighed for at betjene TV med din stemme. Voice Guidance kan oplæse tekst fra f.eks. EPG og internettet.

Smart-TV med adgang til internet fra udvalgte leverandører bl.a. Netflix (understøtter også Netflix i 4K med HDR), Amazon (understøtter også Amazon i 4K med HDR), Disney+ (understøtter også Disney+ i 4K med HDR), Apple TV+ (understøtter også Apple TV+ i 4K med HDR), SF Anytime, Blockbuster, Viaplay, YouTube (understøtter også YouTube i 4K med HDR), YouTube Kids, YouTube Music og Deezer. Derudover giver Smart-TV adgang til diverse spil samt masser af andre apps.

Indbygget Web Browser giver mulighed for at surfe på internettet. 4K Web Content Optimizer Pro opskalerer internetsider til 4K opløsning.

DLNA 1.5 (Digital Living Network Alliance) giver adgang til dit netværk enten trådløs eller via kabel f.eks. fra en NAS harddisc eller Windows 7, 8, 10 og 11. Så kan der overføres billeder, musik og video til TV uden PC skal tilkobles TV.

Easy Mirroring gør det muligt for TV´et at modtage billeder, film, websider osv. fra en Android smartphone eller tablet via WiFi og vise det på TV-skærmen.

Panasonic TV Remote 3 er en gratis app som gør det muligt at betjene TV´et med en Apple eller Android smartphone eller tablet (kræver at TV og smartphone eller tablet er på samme netværk). Derudover 4K Swipe & Share 2.0 så du kan "flytte" foto, video og musik fra din smartphone eller tablet til TV´et, og se det gengivet i 4K Ultra HD opløsning, eller dele billeder med andre smartphones og tablets. Indhold (TV kanaler, optagelser på USB HDD) kan også flyttes fra TV til smartphone eller tablet.

Integreret WiFi giver adgang til Smart-TV og streaming via DLNA uden brug af WiFi dongle eller netværkskabel. 

Indgange:

4 HDMI tilslutninger som understøtter 4K Ultra HD 60/50p materiale, og som er kompatibel med HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection 2.3). Det sikrer overførsel af 4K materiale fra f.eks. 4K Ultra HD kompatible afspillere. TV understøtter også HDMI 2.1 med eARC (Audio Return Channel) (indgang 2) og Auto Low Latency mode (ALLM) (alle indgange) samt 4K HFR (High Frame Rate ) (indgang 1 & 2), VRR (Variable Refresh Rate) (indgang 1 & 2) og AMD Freesync Premium (indgang 1 & 2).

3 USB tilslutninger til f.eks. USB optagelse (2,5" eller 3,5" USB harddisk), tastatur og USB stick. Der kan ialt tilsluttes op til 12 enheder (kræver USB hub).

Viera Link for enkel styring af andre Panasonic produkter, selv når produktet f.eks. en Blu-ray afspiller står inde bag en låge i et skab (kræver HDMI kabel).

Generelt:

Bordstand (se billede) medfølger.  

4K Ultra HD Premium certificeret

Energimærke
tx-77lz2000e Energimærke
Specifikationer

Kommer snart

Relaterede produkter
Panasonic TX-75LX940E
 
Status: IKKE på lager
DKK 21.999,- / STK
Panasonic TX-65LZ2000E
 
Status: IKKE på lager
DKK 29.999,- / STK
QED Performance Ultra
 
Status: På lager
Fra DKK 299,- / STK
Panasonic DP-UB9000EG1
Kan ses i butikken
Status: På lager
DKK 8.999,- / STK
Andre så også
Panasonic TX-55LZ2000E
Kan ses i butikken
Status: På lager
DKK 24.999,- / STK
Panasonic TX-55LZ1000E
 
Status: IKKE på lager
DKK 0,- / STK
Panasonic TX-65LX670E
Kan ses i butikken
Status: På lager
DKK 7.999,- / STK
Panasonic TX-43LX670E
Kan ses i butikken
Status: På lager
DKK 4.499,- / STK
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System