Login Søg

Panasonic LZ25-TKE lz25tke

Varmepumper LZ serien er perfekt til udskiftning af ældre luft til luft varmepumpe. LZ25 er effektive og pålidelig, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35°C
LZ25-TKE
Dimensioner (B x H x D): 790 x 249 x 355 (indedel) mm
lz25tke
lz25tke
lz25tke
PRIS DKK 12.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 12.999,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Varmepumpe med en SCOP værdi* på 4,60 og maksimal kapacitet på 6,00 kW.

Inverter modellerne i LZ-serien er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt.

Med brugen af varmepumpen kan der opnås væsentlige energibesparelser, selv når der opvarmes over længere tid. Varmepumpen har endda et system der er tilpasset fritidshuse.

LZ25 er en af de mest støjsvage på markedet. Indendørs enheden er helt nede på 18dB(A).

Det er muligt at styre luftretningen ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, så luften kan spredes optimalt.

Giver en behagelig varme, selv ved en udetemperatur på -35 °C max 6,00 kW.

LZ giver varme helt ned til udendørstemperaturer på -35 grader. Varmepumpen kan indstilles til en vedligeholdelsefunktion (8-15 grader) der holder alle rum i huset, og f.eks. kælder og garage frostfri, og forhindrer at vandrør fryser til. Samtidig skaber den luftcirkulation, hvilket giver et bedre indeklima med mindre indelukkethed, som ofte er et problem i sommerhuse, når de står tomme over længere tid.

Derudover kan du forvente, at luften i dit hjem bliver renere og sundere, takket være luftrensningssystem Nanoe. Den effektive e-ion mekanisme aktiveres til at opfange og inaktivere luftbårne bakterier og mug. Det positivt opladede filter tiltrækker støv og rengør rummet grundigt.

Panasonic LZ25TKE Eftermontering 249 giver en jævn varme hele året rundt takket være den unikke energilagringsteknik. Ved at lagre spildvarmen fra kompressoren kan LZ25TKE afgive varme selv i afrimningscyklussen. Det betyder, at luftvarmepumpens indendørsenhed ikke behøver at blive slukket, når udendørsenheden afrimes.

LZ25 er kun 249 mm i højden og er derfor perfekt ved udskiftning af 7-10 år gammel varmepumpe. LZ’s design og mål er tilpasset med henblik på at forenkle udskiftningen af en ældre Panasonic-model. For eksempel er højden på indendørsenheden den samme som på de ældre CKP- og DKE-modeller. Det betyder, at den nuværende placering, f.eks. over fordøren, kan beholdes. Dette er ellers ofte ikke muligt, da højden på nutidens indendørsenheder generelt er øget. Det er heller ikke nødvendigt at skifte holderne bag på varmepumpen, og rørstørrelsen er den samme. At udskifte en 10 år gammel varmepumpe med en ny er ofte en god investering. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring, bedre luftrensning og timerindstilling.

Panasonic fører an i feltet, når det handler om at vælge det mest miljøvenlige kølemiddel til kommercielle varmepumper. Kølemidlet R32 bruges nu i alle nye versioner af Panasonics Etherea- og CZ-serie.

LZ25 anvender R32 som kølemiddel. R32 er langt mere miljøvenlig end kølemidlet R410A, som de fleste varmepumper bruger i dag. Helt konkret har R32 kølemidlet i LZ25 kun en fjerdedel så stor indvirkning på den globale opvarmning som R410A. Kølemidlers indvirkning på den globale opvarmning måles i GWP (Global Warming Potential), hvor tallet for R32 er 675, mens det for R410A er 2090. R32 er også et enkomponents-kølemiddel, hvilket betyder, at væsken er lettere at genbruge.

Varmepumpen kan fjernbetjenes med smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig, via en brugervenlig applikation (app) som kan downloades fra Apple's AppStore og Android's PlayStore enten via WiFi eller SMS (virker kun på smartphone og tablet, SMS modul er ekstra tilbehør). Dette giver dig mulighed for at bl.a. at overvåge temperaturen og tænde og slukke for varmepumpen, uden du behøver at være i nærheden af varmepumpen.

Kvalitet har altid været en kerneværdi for Panasonic i deres snart 100 årige historie. Og da Panasonic selv udvikler deres varmepumper fra start til slut, har de fuld kontrol over hele produktionen. Ingen modeller slippes ud på markedet, før de er blevet testet grundigt og ofte også afprøvet i testhuse flere steder i Norden. Vi er derfor sikre på, at Panasonics løsninger lever op til dine krav og behov – og leverer de forventede resultater i et til tider udfordrende og hårdt klima.

* SCOP værdien fortæller, hvor god varmepumpen er til at omdanne strøm til varme. En el-radiator bruger 1kW strøm på at producere 1kW varme. Har varmepumpen så en SCOP værdi på 4 betyder det, at varmepumpen bruger 1kW strøm på at producere 4 kW varme.
Det betyder, at varmepumpen i gennemsnit er 4 gange så energieffektiv som en traditionel el-radiator.

Se PDF for yderligere information.

Der ydes 5 års reklamationsret på produktet, hvis installationen udføres af en godkendt installatør og der foretages årlig lovpligtig eftersyn, da denne model indeholder mere end 1 kg kølemiddel.

Standard installation i helårs- og sommerhuse: 3.999 kr. inkl. moms.

Kontakt os info@lyd-billed.dk  for nærmere information.

Energimærke
Specifikationer

Se PDF

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System