Login
Velkommen til vores nye lytterum

Velkommen til vores nye lytterum

Den 18. maj nåede vi målet, og fik færdiggjort vores helt nye lytterum, og det er bestemt blevet et besøg værd.

Det nye rum har tilføjet 35 kvm til den eksisterende butik, og der er nøje tænkt over indretning og materialevalg.

For at styre rummets akustik er bagvæggen skrå i forhold til resten af lokalet, og loftet har en svag hældning gennem hele lokalet. Loft og væg bagved det ene musikanlæg er beklædt med Troldtekt, ligesom der er monteret en Troldtekt ramme på 40 cm øverst på alle væggene op til loftet. På loftet ligger der 500 mm papiruld til at holde på varmen og dæmpe rummet yderligere. 

På gulvet er der valgt et akustiktæppe fra Egetæpper, som udover at være dejligt at gå på, også bidrager til den gode akustik.

Der er lavet separat strømgruppe til rummet, og hele rummet fremstår åbent og imødekommende, og designet til at have kunden i fokus med gode lydoplevelser.

Udvalget i Lyd og Billed er bygget markant op over det sidste år, og vi kan tilbyde en bred vifte af modeller i alle prisklasser fra nogle af markedets bedste producenter.

Vi er Yamaha Concept Store, og har adgang til hele deres store udvalg, og du vil blandt andet kunne lytte til den topanmeldte integrerede forstærker, A-S2100, som er retro hele vejen igennem, men med alt hvad der er indbygget af topmoderne kredsløbsteknik.

Piega fra Schweiz er at finde sammen med tyske Elac og Audio Physic. Alle mærkerne har meget forskellige højttalere i alle prisklasser, og der er rig mulighed for at finde lige præcist den rigtige model.

På elektroniksiden har vi også Rotels fulde program. Rotel er en gammel, hæderkronet japansk producent som laver hi-fi efter den gamle opskrift. Vellydende, konservativt og godt skruet sammen.

Nyeste spiller i udvalget, er canadiske Simaudio, som har en række velanmeldte og velspillende produkter der starter i den solide mellemklasse og slutter i den absolutte high-end klasse til langt over 100.000 kr. Simaudio er samtidig så unikke at de giver 10 års garanti på samtlige modeller.

Vi har forøget fokus på vinyl, og har, sammen med udvalget af pladespillere fra Teac, Pro-Ject og Elipson, også Elacs Miracord 90 stående, og så er vi netop blevet forhandlere af pladespillere fra amerikanske VPI Industries.

På kabelsiden har vi fået forhandling på engelske Studio Connections, og amerikanske Nordost er i støbeskeen.

Vi har afholdt vores to første kunde-arrangementer som har været en stor succes. Der vil komme mange flere i det nye år, og det vil ske sammen med øgede aktiviteter og fokus på hi-fi. Følg os på Facebook og Instagram, og støt os som det nye hi-fi center i Nordjylland.

Kom forbi og lyt, helt uforpligtende, til de mange muligheder og modeller.

Velkommen indenfor :-)