Login

Spændende mærker og aktiviteter i efteråret

Vinteren kommer hastigt nærmere, og den mørke tid indbyder til lyd og billedoplevelser med familien. Læs her hvad der kommer til at ske hos os i efteråret.

Sensommeren er over os, og den mørke tid kommer snigende. Hvad er mere passende end at kigge på nyt udstyr til hjemmet?

Husk at det gamle DAB-signal lukker om ganske få dage (1. oktober), så har du endnu ikke været ude og opgradere, så husk at mulighederne er store uanset om det er DAB+ eller om det skal være noget netværksbaseret. Vi står naturligvis klar til at vejlede, hvis du ikke er nået dertil endnu.

Vi har haft travlt med flere tiltag i butikken de sidste par måneder for at kunne tilbyde kunderne endnu flere muligheder og give nogle oplevelser med på vejen, heriblandt med nye mærker og kundearrangementer samt meget mere.

Den 5. oktober slår vi dørene op for vores første kundearrangement i butikken, hvor Erik Hansen fra SAS Audio kommer, og fremviser og ikke mindst spiller på nye modeller fra Rotel. Rotel har mangeårig tradition for velanmeldt og velkonstrueret hi-fi i den fornuftige ende af prisskalaen. Sammen med Rotel vil der blive spillet på et varieret udvalg af højttalere fra tyske Elac samt kabler fra Nordost. Det bliver en hyggelig aften i godt selskab og med en masse god musik.

Knap en måned efter vil det næste arrangement blive stablet på benene, og her vil Henrik fra Stylus Audio styre festen. Der vil vi præsentere to nye mærker i butikken, og de vil blive demonstreret efter alle kunstens regler med flere interessante modeller i det tungere segment, såvel som et par mindre opsætninger med løsninger i en prisklasse for dem, der gerne vil have det lidt mere kompakt både visuelt og økonomisk. Denne aften vil der blive lyttet digitalt, men ikke mindst også analogt på nogle spændende pladespillere. Der vil komme mere information om dette arrangement i løbet af oktober måned.

De to nye mærker, som vi er stolte af at byde velkommen i butikken, er begge nogle mærker som vil supplere vores eksisterende line-up og tilføje endnu mere for de kunder der gerne vil op i den rigtigt tunge ende af skalaen.

Simaudio, som det første af de nye mærker, er en canadisk producent af hi-fi som udvikler og producerer hi-fi udstyr af rigtig høj kvalitet. De tilbyder et bredt udvalg af velanmeldte og veldesignede forstærkere, såvel som RIAA´er (pladespillerforstærkere) og streamere til netværksafspilning af både tjenester og lagret musik. Udvalget spænder over kompakte, elegante forstærkere og op til løsninger med forforstærkere samt effektforstærkere, både to-kanals og monoblokke. Simaudio har en forrygende opbakning til deres produkter, og tilbyder helt unikt 10 års garanti på alle modeller.

Det andet mærke er tyske Audio Physic. Det er et familieejet firma som producerer kvalitetshøjttalere med en ekstremt høj standard på fit og finish, og ikke mindst også på lydsiden. De har gennem årene lavet mange velanmeldte modeller, men i den seneste generation har de hævet barren både for lyd men ikke mindst også på det visuelle, hvor kvalitetsniveauet er ekstremt højt selv i den lavere ende. 

Vi har gennem sommeren løbende ændret og tilpasset så hele butikken er mere køreklar end nogensinde før, og hvor udvalget ligeledes aldrig har været større og mere varieret end det, vi kan tilbyde nu. Gennem et tæt samarbejde med vores leverandører stopper vi dog ikke here, og der er endnu flere spændende tiltag og arrangementer undervejs. 

Hvor manglen på velassorterede radio/tv-forretninger aldrig har været større, går vi mod strømmen og byder velkommen med nye oplevelser for vores kunder.