Login
Nyheder og arrangementer i sensommer og efterår

Nyheder og arrangementer i sensommer og efterår

Sensommer og efterårsarrangementer hos Lyd og Billed, samt generelle nyheder om nye tiltag og produkter.

Selvom sommeren stadig kører for fuld fart og mange nyder ferien med afslapning og forhåbentligt masser af musik og billed-oplevelser, så kigger vi alligevel frem og er igang med at planlægge adskillige tiltag for efteråret.

Hen over de seneste uger har vi haft besøg af canadiske Simaudio´s nye Ace-forstærker, som er det oplagte valg for dig, der leder efter en god stereoforstærker i en lidt tungere ende, og hvor det hele godt må være indbygget i en elegant indpakning.

Ace rummer både en god RIAA til pladespillerbrug og har ligeledes indbygget både en DAC til brug med digitale kilder (lyd fra TV osv.) samt streaming, så der kan nydes musik fra f.eks. Tidal eller en netværksharddisk. Elegant design og fantastisk velspillende - så godt at vi satser på at inkludere Simaudio i vores sortiment i løbet af kort tid. Bonuskortet er 10 års garanti på alle modeller - noget, der er ret unikt for elektronik.

Vi har også benyttet sommerpausen til at blive Yamaha Concept Store, og det er noget vi har arbejdet på længe. Yamaha er en af verdens største producenter af lydudstyr, og deres udstyr er designet på baggrund af erfaringerne med musikinstrumenter og reproduktion. Lyden er autentisk og kvaliteten er forrygende, og bedst af alt så har de udstyr i de fleste prisklasser og af en høj teknisk kvalitet og finish.

Udstyret høster glimrende anmeldelser overalt, og der er noget for enhver smag hvad enten det er et godt hi-fi anlæg eller en god surroundoplevelse, hvor Yamaha i mange år har været førende på området. De udvikler og producerer stort set alt selv, og giver 5 års garanti på de fleste modeller. Vi har allerede nu det meste af sortimentet på plads, så det både kan ses og høres.

Vi vil i efteråret komme til at holde forskellige arrangementer i samarbejde med vores leverandører, og det bliver ret spændende, da det giver mulighed for nogle helt unikke oplevelser med nogle modeller som man normalt ikke får at se på disse breddegrader. Piega kommer på turne, hvor der bliver mulighed for at opleve deres topmodeller, og det samme kommer til at ske med Elac, som har en ny lillebror til Concentro-serien.

Arrangementerne vil blive meldt ud via Facebook og andre kanaler. Smid os et like på Facebook og få de seneste nyheder og opdateringer direkte på dit stream - vi spammer ikke, men vi har sommetider meget på hjertet.

I slutningen af august (torsdag d. 31.) har vi Open-by-night i Vodskov, og der vil i den forbindelse komme et større oprydnings- og demosalg. Hold øje med det, da der er flere spændende produkter til skarpe priser. Vi sender selvfølgelig fragtfrit over hele landet.

Vores nye demo-rum er helt på plads, og er blevet rigtigt godt modtaget af kunderne. Vi hviler dog ikke der, og har derfor været igang med at om-arrangere resten af butikken, og der kommer hele tiden nye ændringer for at kunne byde på endnu flere lyd- og billedoplevelser.

Kig forbi og se og ikke mindst hør, hvad vi kan tilbyde af løsninger til lige præcist dig :-)