Login

Nye OLED og UHD-afspillere fra Panasonic

De nye OLED TV og Ultra HD Blu-ray afspillere fra Panasonic er så småt på vej, og reference-prædikatet ligger lige om hjørnet ifølge flere medier.

Nye OLED TV og Ultra HD Blu-ray afspillere fra Panasonic:

Sidste og forrige års CZ950 OLED var et pejlemærke fra Panasonic omkring hvad der kan lade sig gøre på billedsiden, og nu er der nye OLED modeller på vej.

De kommende nye modeller, benytter sig af seneste billedbehandlingsteknologi, og en ny generation af OLED-paneler. De nye modeller er alle UHD Premium-certificerede og lever nu op til kravene for Premium-skærme.

Panasonics nye HCX2-processor er udviklet af Panasonics Hollywood-laboratorie. Panasonic har gennem mange år været med til at definere standarderne for billedkvaliteten på store produktioner, og har stor knowhow på udviklingen af billedoptimering.

Til 2017-modellerne kommer der 2 nye OLED modeller, og denne gang i 3 forskellige størrelser. 

EZ950 og EZ1000:

EZ950 er den nye "lillebror", som byder på alle de nye kvaliteter og features, som Panasonic har udviklet og proppet i modellerne.

Den nye HCX2-billedprocessor byder på optimering i verdensklasse. THX-certificering og fuld ISFccc giver alle muligheder for at optimere billedet, og på baggrund af Panasonics mangeårige erfaring med sortniveau og farve-gengivelse, er der trukket på det hele for at give en oplevelse ud over det sædvanlige. Understøttelse af 24 fps, H265, VP9, HDR10 og HLG gør EZ950 og EZ100 til fremtidens tv.

Alle modellerne er med Twin HD Triple-tuner, som byder på DVB-T2/C og S2 tunere med mulighed for at optage 2 forskellige TV kanaler på samme tid uanset hvordan TV signalet kommer ind. Der er også plads til 2 kortlæsere til kodet TV kanaler fra f.eks. Canal Digital, Viasat, Yousee, Stofa og Boxer.

Den unikke TV Anywhere-funktion giver mulighed for at få adgang til dine TV kanaler, TV guide, foretage optagelser, tilgå gemte optagelser og netværksindhold uanset hvor man opholder sig henne, direkte på en smartphone eller tablet (Android og IOS). En kraftig QUAD core-processor giver lynhurtig adgang til alle interaktive funktioner, streaming og netværksadgang, samt en ekstremt hurtig opstart.

EZ1000 byder på de samme kvaliteter som EZ950 men med små forskelle, blandt andet et bedre filter på panelet, og et unikt lydsystem med ikke færre end 14 højttalerenheder, som er designet og lydtunet af Technics. Det ligger som en soundbar og medfølger til EZ1000.

Udseendet på de to nye OLED modeller er lækkert og eksklusivt med aluminiumsramme og ekstremt høj finish.

Modellerne kommer denne gang i 55", 65" og 77". 77" EZ1000 kommer først til efteråret.

Ultra HD Blu-ray afspillerne DMP-UB300/310 og DMP-UB400:

De første prisvenlige, nye Ultra HD Blu-ray afspillere fra Panasonic, kommer i et kompakt og stilrent udseende.

Panasonic bygger videre på erfaringerne fra den meget roste topmodel DMP-UB900, og der benyttes den nye HCX2-processor i de nye modeller.

Afspillerne er alle bagud-kompatible med CD, DVD og Bluray, og har lynhurtig indlæsning af alle titler.

DMP-UB-300 og 310 er teknisk identisk med forskellen i trådløs netværk (WiFi) i 310-modellen. DMP-UB400 byder på samme lækre design som DMP-UB900, og adskiller sig teknisk fra 300-serien med at have dobbelt HDMI-udgang, og mulighed for afspilning af High-res DSD-filer.

Priserne på de nye Ultra HD Blu-ray afspillere ligger mellem 2599,- og 2999,- kr. og de forventes at komme på lager i slutningen af april.