Login

Nye LED tv-modeller fra Panasonic

De nye LED-modeller fra Panasonic er lige på trapperne. De er præsenteret for verdenspressen, og der er en del interessante nyheder.

2017-modellerne er på vej....

Der er altid store forventninger til producenterne, når der skal introduceres nye modeller, og forventningerne er ikke mindre i år til de nye modeller fra Panasonic.

Store opdateringer på udseende og ikke mindst teknikken kommer til at give endnu bedre oplevelser i hjemmebiografen, naturligvis kombineret med Panasonics kendte brugervenlighed og billedkvalitet, som i mange år har været reference på mange af de store tidsskrifter og anmeldersites rundt om i verden.

Topmodellen EX-780:

EX-780 serien er udstyret med det nye Super Bright Panel og benytter samme Studio Colour HCX2 (Hollywood Cinema eXperience) billedeprocessor som findes i Panasonics nye Pro-OLED 2017 modeller. HCX2-processoren er som navnet indikerer udviklet i Hollywood og er en reference-processor til billedbehandling, der blandt andet garanterer at tv´et overholder alle gældende standarder indenfor film og TV, og sammen med det nye 4K PRO-panel og 2400 Hz billedbehandling, er der garanti for fantastiske billedoplevelser med levende billeder og ekstremt skarphed, selv ved meget udfordrende sekvenser.

Til EX780 serien er der også udviklet en ny og mere præcis optimering af baggrundbelysningen, som er medvirkende til en hel dyb sort gengivelse men uden at gå på bekostning af dybdeskarpheden og detaljer i de mørke områder. I den anden ende giver det også markant mere lys, så billeder kommer til at se naturlige og livlige ud. En ny HDR Brightness Enhancer sørger for at optimere HDR-billede kvalitet til placering i lyse rum. Der er understøttelse af 4K HDR10 og HLG til fremtidens tv.

EX-780 serien kommer i hhv 50, 58, 65 og 75", så det nu er endnu lettere at finde den rigtige størrelse. Den nye stand giver på 50" og 58" modellerne mulighed for at justere højden i 4 trin så der er mulighed for at finde den optimale vinkel. På alle modellerne er der nu igen mulighed for at kunne dreje tv´et.*

*Gælder ikke 75"-modellen.

EX-700:

EX-700 serien kommer i størrelser fra 40" og over 50" og 58" og op til 65". Den kommer også med det nye Bright Panel, som med en ny billedprocessor og udvidet farveskala kombineret med 1600 Hz billedbehandling, garanterer flotte, levende og klare billeder.

Local dimming og den avancerede billedbehandling giver ægte og naturtro billeder når materialet er HDR-kompatibelt, og EX-700 understøtter også HDR10 og HLG-kilder med utrolig dybde i billedet og flot detaljering i mørke områder, uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Med den elegante ramme i eksklusiv metalforarbejdning, giver EX700´s Switch Design mulighed for at placere de medfølgende fødder på fire forskellige måder, hvor det også er muligt at stille skærmen på et smalt tv-bord.

EX-600:

Den nye series prisstærke 4K-model. 600-serien har altid budt på mange af kvaliteterne fra topmodellerne men til en lavere pris, og den nye serie ser ikke mindre spændende ud. Som på EX700 er her også mulighed for at ændre opsætningen af foden og tilpasse det til det møbel, der passer i indretningen. 

Det nye panel med høj kontrast, et nyt farvestyringssystem og højere lysstyrke gør at HDR nu kan afspilles i Panasonics nye 4K mellemmodeller.

EX-600 serien kommer i 40, 49 og 55" og som en ekstra tilføjelse er det nu også muligt at få 600-serien i 65". Lækkert design med tynd kantramme, og udstyret med ny 1300 Hz billedbehandling, klarer EX-600 hurtige bevægelser uden problemer samtidig med at skarpheden bibeholdes. 

ES-500:

Topmodellen i Full HD-modellerne kommer også i en opdateret version med ny diamantskåret ramme og ekslusivt udseende, Ny billedbehandling med 600Hz processor og nyt kontrastfilter giver naturlige farver og en flot billedoplevelse til en pris, hvor de fleste kan være med.

ES-500 serien kommer i 24, 32, 40 og 49" og med elegant fod i eksklusiv metaludførsel. (24 og 32" er HD-ready)

ES-400: 

Med adaptiv baggrundsbelysning og et nyt panel med høj kontrast samt en opdateret 400Hz billedbehandling, er ES-400 serien en stærk forbedring af sidste års prisbasker. Naturlige billeder, god kontrast og farverig gengivelse pakket ind i en elegant, tynd ramme og med Panasonics velkendte, brugervenlige betjening, er der her tv til de næste mange år.

ES-400 serien kommer i 32", 40" og 49" udgaver. (32" er HD-ready)

Nye, spændende features:

Generelt deler modellerne nu samme platform, med flere spændende funktioner:

Swipe and Share - fra alle Android og Apple-enheder kan der via Panasonics App streames alle former for billeder, film og lydklip direkte til tv´et.

My Home Screen 2.0 - Panasonics egne, opdaterede platform som styrer alle funktioner i tv´et samt giver adgang til adskillige tjenester såsom Netflix, Viaplay, Blockbuster, DR.TV, Youtube osv.

Fuld netværksfunktionalitet - tv´et kan tilgå filer, film, billeder og lyd fra netværksharddiske, computere og tablets.

Hold øje med vores hjemmeside og kontakt os endelig for information info@lyd-billed.dk. Modellerne forventes at begynde at lande i april og maj, de endelige priser er ikke på plads endnu. Men alle de nye modeller kommer selvfølgelig også på vores hjemmeside, men yderligere beskrivelser, flere billeder og priser.