Login Søg

Elac Adante AF demo model adanteaf61bk

Gulvhøjttalere Elac Adante AF-61 er gulvmodellen i den nye Adante-serie, og den er en mester i dynamik og overskud.
-33%
Adante AF demo model
adanteaf61bk
adanteaf61bk
adanteaf61bk
adanteaf61bk
Spar: DKK 15.001,00 Vejl. DKK 45.000,00
PRIS DKK 29.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 29.999,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: adanteaf61bk
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

ELAC ADANTE AF-61 STÅR KLAR TIL DEMO I BUTIKKEN I HØJGLANS SORT

Efter den store succes med Debut og Uni-Fi serierne er Elac klar med "storebror", Adante, som også er en serie højttalere udviklet af Andrew Jones (tidligere KEF, TAD o.a.). Missionen var at udvikle en af de mest ambitiøse serier i nyere tid, og et andet "take" fra Elac´s side med et koncept, der ikke findes i de andre serier. Og hele med målet at det skal være et højt pris/kvalitets niveau, selvom Adante ligger oppe i en højere kategori end Debut og Uni-Fi.

Adante redefinerer hvad en prisvenlig højttaler kan opnå og yde. Andrew Jones er gået til sagen med samme vision som de små serier, men også med målet om at flytte grænserne. Adante er derfor konstrueret anderledes end mange andre højttalere.

Først og fremmest så er Adante en lukket konstruktion. Dette er ikke i sig selv unikt, men ud over den detalje, så bygger Adantes ydelse på brugen af slave-basser i kombination med indbyggede bas-enheder gemt inde i kabinettet. Der benyttes 6½" bas-enheder med støbt chassis og et ekstremt kraftig magnetsystem i kombination med en stor svingspole. Ved basenhederne er der interne bas-refleks porte der leder luften frem til forsiden af højttaleren hvor slavebasserne kommer til.

Diskant og mellemtone er også i Adante, baseret på en koncentrisk enhed, som er et af Andrew Jones´ varemærker. en 1" diskant-enhed sidder monteret i centeret af mellemtone-enheden , og samlet set giver det en fremragende spredning samt at der ikke er et mismatch mellem mellemtone og diskantydelsen da de er 100% matchet til hinanden.

Frontpladen er i tyk aluminium og alle enheder sidder monteret med en waveguide der er med til at sprede lyden yderligere. Kabinettet er i kraftig MDF og med tykkelser på op til 30 mm er der arbejdet meget med at reducere vibrationer i kabinettet. Dette er gjort ved at placere kraftige afstivninger intern, og er naturligvis også medvirkende til at bevare kontrollen over den interne basenhed.

Konceptet gør at højttalerne er væsentligt lettere at placere, men at man også, får en basgengivelse der er betydeligt mere autentisk og ikke afhænger af porttuning og optimal placering i forhold til bagvægge og rummets indretning. Oplevelsen af Adante er en luftig og transparent lyd hvor der er stor spredning og en engagerende spillestil, som man kan lytte til i timevis.

Finish på kabinetterne er i højkvalitets møbelfinish med mulighed for enten højglans hvid eller sort, eller en mørk palisander i rigtig træfinér. Frontgrillen er lavet i kraftig aluminium med et tyndt net der lige tillader at man kan ane enhederne bag. Grillen er fikseret med magneter, som der ikke er synlige huller på fronten.

Adante Af-61 er en voksen gulvhøjttaler. De 3 frontendte 8" slavebasser er grunden til den ekstremt dynamiske og basstærke lyd, hvor alt går op i en højere enhed i forhold til at præsentere er stort og uendeligt dybt soundstage, men hvor evnen til at forsvinde i lydbilledet samtidig er helt unik. Den kan håndtere alle former for musik med autoritet og overskud, og er den oplagte makker for dig der gerne vil have en gulvhøjttaler der ikke er som alle de andre.

Finish og kvalitetsniveau på Adante er ekstremt højt for prisklassen, og lyden? Den skal opleves!

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Konstruktion 3-vejs, interport-coupled lukket kabinet

Diskant 1" soft dome, concentrsk monteret

Mellemtone 135 mm aluminium

Basenheder 3 x 165 mm aluminum

Passive radiator 3 x 180 mm aluminium

Delefrekvenser 200 Hz / 2,000 Hz

Frekvensområde 39 - 35,000 Hz

Følsomhed 87 dB

Nominel impedans 6 ohm

Magnetisk afskærmning Nej

Kabinet finishes Højglans sort, højglans hvid eller palisander

Dimensioner (H x B x D) 132,9 x 24,3 x 39,7 (med grille og uden spikes)

Vægt 45,8 kilo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System